ВЪНШНА ПРАЗНИЧНА УКРАСА

ВЪНШНА ПРАЗНИЧНА УКРАСА

За много хора празничното коледно и новогодишно настроение е свързано не само с красиво подредения дом и богатата трапеза, но и с възможността да посветят свободното си време за разходки из града, за да се насладят на празничната украса. Тези, които планират да посрещнат празниците на вилата си, също се стараят да я украсят ефектно и красиво. Въпреки че навсякъде може да се купи красива украса, именно собственоръчно изработения декор внася  неповторими нюанси в цялостната празнична композиция. Предлагаме ви няколко идеи, с помощта на които можете да украсите дворовете си.
Оригинална украса с клонки
Каква по-органична украса може да има от дървените клонки? С тяхна помощ може да се декорира и двора, и дома.

Ето няколко идеи:
    Коледните венци от клонки се изработват лесно, а изглеждат много креативно. Могат да бъдат и без допълнителна декорация, но изглеждат добре оформени с цветни топки, с ленти и гирлянди;
•    А това е идея за снежен човек, който посреща гостите на входа. Отлично съчетание на венци от клонки, създаващи прекрасно настроение!
•    Боядисаните в червен цвят клони са чудесен елемент от празничната композиция;
•    Уникалните кълба от огънати клонки
изглеждат невероятно интересни. Могат да бъдат разположени както на клоните на дърветата, така и покрай входната пътека. Ако бъдат обгърнати от светещи гирлянди, ще се превърнат в оригинални ландшафни лампиони.Украса на саксии


През зимата
саксиите с едногодишни растения са празни. Защо да не ги използваме като основа за различни празнични композиции? Можем да ги украсим с борови клонки, играчки, шишарки. Тази идея може да се приложи и при оформянето на откритите балкони, откъдето можете да се любувате на празничните фойерверки.


Ето още една идея за празнично оформяне на венец от цветни топки от прежди.
Друга идея за украса: сложете елхови играчки в стъклени буркани и ги поставете на определени места в двора. Ще ви отнеме само няколко минути, но ще изглеждат много оригинално!

видяна: 667
dfgdfg

 

 

Добави коментар

Коментарите трябва да бъдат изписвани на кирилица!
 
* Име:
* Коментар:
 
 
 Начало  |  15 ноем. 2018г.
конт@кти  реклама
Фирма на месеца
ПРО ПЛАНТС ЕООД
Анкета
Какво търсите в zeleno.bg?